Kurs på Gjøvik 6.og 7.desember 2008

 

For en fantastisk morsom helg!

 

Var så heldig å få være med på kurs sammen med Gjøvik hundeklubb i deres lokaler på Gjøvik med Christina Kosinski som instruktør. Det var bare over all forventing!!!!

De som var med var: Morten, Liv Brattli, Malin, Kirsten Kosinski, Tor Henning, Bente Sæther Hansen, Kjell Åge Madsstuen, også er det litt flaut for jeg husker ikke navnet til hun med dverg scnhauseren..også var det meg.

 

Reiste oppover i snøværet fredag kveld sammen med Malin og Enzo. Vi overnattet på Hovdetun vandrerhjem i en leilighet med verdens miste bad antagelig. Angrer på at jeg ikke tok bilde av det, for vi måtte virkelig sitte sidelengs på do!  Heldigvis gikk Shanto og Enzo så godt sammen at det ikke gjorde noe om det var trangt. De ble virkelig perlevenner og det var så herlig å se! Enzo kunne gjøre nesten hva han ville med Shanto og Shanto klarte virkelig å slappe av sammen med ham! Etter lørdagens økt veltet Shanto seg over på siden med ryggen inntil Enzo også sov de begge to!

kurs-gjc3b8vik-018

 Vi fikk også gått noen fine turer i det fine området rundt vandrerhjemmet. Lørdag etter treningen gikk vi tur til et ridesenter som var like ved og det var virkelig koselig!! De hadde satt fakler langs veien og alt rundt var dekket av nysnø og man fikk virkelig julestemning!! Den stemningen ble ikke akkurat borte da man ble møtt av en hest med slede og bjeller og masse mennesker. De hadde nemlig juleavslutning i ridehuset!

 

Lørdag kveld var vi bedt til Liv og Morgen og  Liv hadde disket opp med en fantastisk god middag og dessert! Følte meg virkelig priveligert! Vi så også på video fra dagens økt!

 

Frokosten på vandrerhjemmet var også kjempegod!! Vi hadde god tid om morgenen og brukte bare 5 minutter til der vi skulle trene.

 

Vi fikk forsøkt oss på utrolig mange forskjellige fine små kombinasjoner! Jeg var flink til å både varme opp og gå ham ned. Jeg har nemlig tenkt til å ha Shanto aktiv lenge!! Underlaget var nok litt hardere enn jeg hadde ønsket, desto ennå viktigere å varme opp!

 

Christina var på meg selv på briefingen. Utrolig hva hun klarte å få med seg! Følte selv at jeg klarte å gi alt nesten hele tiden og hadde det virkelig gøy! Vi sitter selvføgelig igjen med mye tips til ting å jobbe med, så det får vi bare prøve å fokusere på fremover!

Forsåvidt er det meste ikke noe nytt, men å bli pushet litt på det var veldig nyttig!

 

Noen av tingene er:

 

*Prøve å slutte å være ”helikopter”. Dvs holde hendene lavt. Det er jo tross alt ikke en fugl jeg har…

*Prøve å gire opp Shanto før start og ikke bruke så mye sitt og bli…

*Være tidligere ute med kommando

*Være tettere på

*trene mer hinderdiskriminering

*godbitskål på feltene- Shanto hadde noen rimelig tynne mønefelt av og til og flying start på vippa flere ganger…

*Være positiv i stemmen

 

 

Søndagen var jeg ganske støl…følte det ikke gikk like bra da og måtte droppe den siste kombinasjonen helt fordi jeg fikk krampe i leggen… Det var kjempekjipt, men tror nok det var det rette mot Shanto iallefall. Vi hadde en kjempefin kombinasjon med lang fremadsending. Dette er jo noe Shanto virkelig kan!! Men siden jeg ikke klarte å løpe, ble alt bare kål! Men uansett så vet jeg jo at det ikke er det vi trenger å trene mest på.

Her er banene , både i bilder og i «banetegningsformat». Avstander kan nok fravike noe da jeg ikke er noen banetegningekspert…..

Bane 1:

kurs-gjc3b8vik-002  
gjc3b8vik-kurs-bane-1 

 

Bane 2:

kurs-gjc3b8vik-004

gjc3b8vik-bane-2

Bane 3

Her har jeg ikke bilde, så prøver å gjengi så godt jeg kan…

Her fikk jeg faktisk til starten utrolig bra ( noe jeg faktisk trodde jeg kom til å slite med, men Shanto reagerte faktisk med en gang!). Fikk også til slalominngangene, men vippa ble altså litt «flying»…

gjc3b8vik-kurs-bane-3

Bane 4 (søndag)

kurs-gjc3b8vik-007

gjc3b8vik-bane4

Bane 5.

gjc3b8vik-bane-5

Bane 6.

kurs-gjc3b8vik-011

kurs-gjc3b8vik-bane-6

Bane 7

Nå hadde dessverre krampa i leggen virkelig slått til, så jeg klarte rett og slett ikke å løpe, enten jeg ville eller ikke..jeg skjønte ikke hvorfor ikke Shanto klarte dette, og trodde det var fordi jeg ikke klarte å holde følge ( han stoppet alltid rett før røret). Dette er jo noe jeg vet Shanto virkelig kan!! Men nå i ettertid lurer jeg på om jeg kanskje har funnet grunnen.. Jeg hadde drakamp med ham med yndlingsleken hans helt frem til start og denne la jeg fra meg oppi røret som sto på høykant ved siden av starthinderet…. så at Shanto så etter den flere ganger…hadde vært morsomt å sett hva som hadde skjedd om jeg hadde lagt den i andre enden av banen… Denne banen (også) skal jeg iallefall sette opp i ridehuset!!!!

gjc3b8vik-kurs-bane-6

TUSEN TAKK FOR EN FLOTT OG LÆRERIK HELG SOM GA MERSMAK!!!

kurs-gjc3b8vik-005

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s