Moelv 8 og 9.februar 2014

Myyyye snø gjorde at jeg ikke kom så tidlig avgårde som jeg hadde håpet på, men etter et par timers snømåking kunne jeg og Timo vende nesa mot Steinvik camping hvor vi fikk en varm velkomst av Gro B og Malin 🙂

Moelv stevnet har en spesiell plass i mitt hjerte, siden det var her jeg og Shanto debuterte i 2005 og dermed startet min agilitykonkurransekarriere. Det har jo blitt en livsstil. Forrige gang jeg var på Moelv, var med  Shanto…så litt mimring ble det..utrolig hvor lenge man kan savne en hund….

Så til konkurransen. Denne gangen startet det med agility og vippa var ikke med. Kjempefin bane og store muligheter for en feilfri runde, men jeg havnet litt langt bak i slalomen, noe som gjorde det klønete å få til føringen på hinderne etterpå. Jeg kunne heller ikke løpe på i slalomen, for da har Timo lett for å hoppe ut. Vi har trent litt lite slalom… enden på det løpet ble derfor klønete føring og feil rørinngang. Ikke verdens undergang, for vi fikk tatt alle felthinderne og Timo hadde fine felt! Ikke noen racerfart over stigen, men stor fremgang!

Dommere var Stefanie Semkat på agility og Andreas Silfverberg i hopp.

Hoppløpet endte med en flott andre plass, feilfritt med napp! Vi ble slått av en kjempekjapp kelpie ,men den skal ikke føle seg for trygg, for jeg og Timo har mer å hente i slalomen og vi hadde en litt stor sving som vi tapte tid på.

 

Søndagen startet også med agility Denne gangen var dommer Jan Egil Eide. Flott bane, men Timo hoppet ut etter åttende pinne i slalomen ( tror det var pga at slalomen sto nærme kanten på banen der folk gikk. Tok slalomen på nytt en gang, men han hoppet ut også da og da bestemte jeg meg for heller å fokusere på vippa som kom etter slalomen. Både vippe, stige og mønet gikk som en drøm og Malin sa han hadde fine felt og det er egentlig seier nok for meg. Dessverre har jeg ingen video av agilityløpene.Takk til Malin som filmet hoppløpet:)

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152163512825935&set=vb.597430934&type=2&theater

 

 

 

2 tanker om “Moelv 8 og 9.februar 2014

  1. Kjempe gøy å være på stevne med deg igjen, og jeg husker godt Shanto sin debut.
    Timo og du var superflinke i helgen!! Jeg fikk dessverre ikke sett deg så mye, da vi flere ganger gikk samtidig, men jeg tror at jeg har film av det andre hopp løpet ditt 🙂

  2. Skulle lest dette før jeg laget bane til imorgen – da hadde det blitt bane hvor du må løpe på i slalåmen 😀 Slalåm nær folk kan definitivt være grunnen til at han hoppet ut – godt å få en forklaring 😀 Moro å se video av dere – STOR fremgang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s